Mescit İlkokulu

Vizyon: • Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; • Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; • Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin EN İYİ BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI İLKOKUL OLMAKTIR.

Misyon: Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; • Yüce önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen • Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, • Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.

Saatler: 08.30-14.30
Isınma: Sobalı
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - .

WEB - https://mescitilkokulu.meb.k12.tr

Adres - MESCİTKÖY KÖYÜ MESCİTKÖY KÜME EVLERİ NO: 35 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri olarak düz bir alana kurulmuş yeşilliği ve suyu çok olan bir köydür, ulaşım bakımından sıkıntı yaşanmamaktadır. Mescit Köyü Doğubayazıt/AĞRI

Adres - MESCİTKÖY KÖYÜ MESCİTKÖY KÜME EVLERİ NO: 35 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

Ulaşım Öğretmen servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 45 km